Beautiful sacrifice

Deci, ca sa continuam seria (nu ma las pana nu o termin) pe care o iubesc asa de mult, trebuie sa va povestesc putin si de Beautiful sacrifice.

In aceasta carte apare Taylor (unul dintre gemenii Maddox), care o intalneste pe Faylin (chelnerita frumoasa cu o gramada de secrete, care nu lasa niciun barbat sa se apropie de ea).

Intotdeauna mi-au placut fratii astia Maddox si modul in care sunt descrisi in carti, asa ca o sa va arat si voua o bucatica de perfectiune!

His delicious full lips, a needless decoration for his already perfect features, only aded to how ridiculously good-looking he was. The symmetry of his face was flawless. His chin and jaw had just the right amount of stubble-not clean shaven and not yet the beginning of a beard. His warm chocolate eyes were intermittently hidden behind a thick line of lashes. Taylor had all the makings of an underwear model, and he knew it.

Acum ca ne-am incalzit putin si am intrat in aria asta a povestirilor trebuie sa mentionez ceva ce am remarcat, barbatilor Maddox nu le plac femeile simple, cu cat mai complicate, cu atat mai bine; cu cat mai multe secrete cu atat mai multe de descoperit; cu cat mai greu de cucerit- cu atat o provocare mai mare.

Si aceasta relatie incepe cu un pariu, la fel ca in prima carte care incepe seria numita Beautiful Disaster (este tradusa si la noi si se numeste Fericirea mea esti tu) in care Travis se indragosteste de Abby.

Pariul consta in faptul ca Taylor o va scoate la o intalnire pe Faylin, lucru care a fost mai dificil decat v-ar putea duce gandul, dar care se materializeaza pana la urma si mai jos o sa va las un mic fragment de la aceasta intalnire:

T:You asked me for the name of the last girl I bagged. It was Shea.

F: I made a face

T: It was my first weekend here. She’s a sweetheart…and wild as hell.

F: Bagged her? What does that even mean? I asked already wishing I hadn’t.

T: Intimate relations. Intercourse. Coitus. Doing the deed. Nookie. Fornicating. Laying pipe. Screwing. Sex. Tapping that ass. Fucking. Need I go on?

F: Please don’t.

Am ras atat de tare incat nu ma mai puteam opri. Modul in care el rosteste adevarul fara niciun pic de jena, si felul in care o tachineaza pentru a-i observa reactiile este demn de admirat.

Au inceput mai intai ca prieteni sa iasa impreuna si mai ales pentru a-i arata lui imprejurimile in zilele pe care le aveau amandoi libere.

Faylin reuseste sa imi dea o lectie de viata care stiu ca se potriveste tuturor oamenilor din zilele noastre, mai precis ea nu avea un telefon mobil, deoarece strangea bani pentru o calatorie foarte importanta pentru ea.

Erau partasi la un superb peisaj si el incepe o discutie la care ea ii da un raspuns mai mult decat pertinent si demn de urmat de oricare dintre noi.

T: But think about all the pictures you’ve been missing out on. He held up his phone. I’m holding these hostage.

F: I shrugged. People have forgotten to use their memories. They look at life through the lens of a camera or the screen of a cell phone instead of remembering how it looks, how it smells,( I took a deep breath through my nouse) how it sounds, (my voice echoed over the smaller peaks below) how it feels.

Oricum v-ati prins ca relatia asta de prietenie nu dureaza mult, si ajung amandoi sa isi panseze ranile impreuna.

Devine o relatie frumoasa de dragoste brazdata insa de prea multe secrete, care ies la iveala intotdeauna cand nimeni nu este pregatit sa le infrunte.

Ei insa reusesc sa treaca peste toate acestea, peste momente care sunt cu adevarat dificile, dar dragostea a reusit sa invinga totul, deoarece frica de a-l pierde pe cel de langa tine poate fi atat de mare, incat iti doresti macar inca o zi alaturi de el, o zi pentru care merita orice sacrificiu.

T: I’m not saying I don’t deserve to be left. But I’ll do anything if you’ll just give me a chance to prove myself to you. It was grief, Faylin. I haven’t felt it since I was a kid, but I remember that helpless feeling when you lose someone. No matter how much you love someone, you can’t bring them back, no matter how much you scream or drink or beg or pray…a hole was created when they left. It burns and rots you from the inside out.

Un om care reuseste sa rosteasca aceste cuvinte caindu-se din tot sufletul pentru greselile facute, merita o a doua sansa…

Asa cum v-am obisnuit urmeaza melodia aleasa de mine pentru carte:

Spor la citit! Aceasta carte clar merita!

Cu drag,semnatura

Reclame

Un gând despre “Beautiful sacrifice

Lasa un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s