Tabloul de pe perete

Se anunta o iarna geroasa si tot ce pot spune la auzul acestor vesti este Brrrr.

Ce ramane de facut? Ne lipim de calorifere toata iarna? Eu fiind foarte friguroasa din fire ma tot gandesc si la alte alternative. Important este sa gasim ceva pe placul nostru, daca tot avem mai multe variante la indemana.

Ce parere aveti despre panourile radiante cu infrarosu? Le gasiti in linkul de mai jos, daca nu stiti exact la ce ma refer:

http://www.panouriradiante-incalzire.ro/

Primul lucru care imi trece prin minte ar fi economia de spatiu fata de un calorifer, nu este neaparat cel mai important aspect, dar imi place sa am in preajma mea lucruri frumoase si sa fie totul pus la punct.

panou-personalizat-iarnalamunte

Al doilea avantaj la care ma gandesc este ca lumea o sa ma intrebe de unde ai achizitionat acel tablou frumos, care merge de minune la tine in apartament, la care eu o sa raspund mandra ca acel tablou este de fapt un panou radiant cu doua functii, cea mai importanta functie este degajarea caldurii si nu in ultimul rand frumusetea pe care o poate aduce unei incaperi, deoarece se pot personaliza dupa bunul plac, pentru a face parte complet din decorul casei voastre.

Radiatiile cu infrarosu ale panoului incalzesc intai obiectele din incapere, apoi incalzindu-se si aerul din ea. Sa facem comparatie cu un radiator sau cu o suflanta cu aer cald, care prin functionalitatea sa incalzeste intai aerul din incapere, apoi urmand incalzirea obiectelor in sine. De aici tragem concluzia ca spatiul pe care il avem va fi incalzit intr-o perioada mai lunga de timp si cu niste costuri mai ridicate fata de aceste panouri radiante.

Mai multe detalii despre ele gasiti in linkul pe care vi l-am lasat putin mai jos:

http://www.chibzuintza.ro/incalzire-panouri-radiante-infrarosu/

Sunt benefice si pentru sanatate   deoarece ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale si imbunatatesc aspectul pielii, imbunatatesc circulatia sangvina, relaxeaza si calmeaza muschii incordati si multe altele, mai multe exemple puteti gasi aici:

Efectele benefice ala folosirii unui panou radiant asupra sanatatii

La o analiza amanuntita a costurilor produse de incalzirea obisnuita prin calorifere sau panouri radiante, in timp veti observa ca cele din urma devin cele dintai pentru practicalitatea si consumul relativ mic de energie.

Eu pot sa vorbesc pana maine despre ele, dar cele mai importante detalii le veti gasi in linkurile de mai sus, eu o sa va las poza de mai jos sa va incalziti gandindu-va la apusurile din calduroasa vara.

panou-radiant-rasarit-mare-palmieri

Cu drag,

semnatura


3 gânduri despre “Tabloul de pe perete

Lasa un comentariu