Distanta dintre noi Kasie West recenzie

distanta-dintre-noi_1_fullsize

Cartea incepe prin descrierea vietii anoste pe care Caymen Meyers o are. Desi are doar 17 ani, traieste o viata in care are impresia ca nu exista loc pentru dorintele si aspiratiile sale.

Cu o situatie materiala precara as putea spune, locuieste deasupra magazinului pe care mama sa il tine deschis pentru a se putea intretine. Un magazin de papusi de portelan ii este casa si in fiecare zi pleaca mai devreme de la liceu pentru a putea ajuta la vanzarea magazinului.

Desi aflata in an terminal la liceu, nu isi ingaduie faptul de a pleca spre facultatea dorita si ascunde si acest lucru fata de mama sa.

Nu isi cunoaste tatal si nici bunicii, mama sa este singurul sprijin si singura ruda apropiata asa ca face tot ce ii sta in putinta pentru a se mentine pe linia de plutire.

A fost invatata ca oamenii bogati nu sunt de incredere, asta pana cand a facut cunostinta cu Xander Spence, un tanar bogat care a reusit sa o faca sa isi schimbe aceasta parere.

Cunoaste doi baieti deosebiti, pe Xander, cel de care v-am spus mai sus si pe solistul unei trupe care incearca sa se faca cunoscuta.

Atractie simte fata de amandoi, dar oare va face alegerea corecta? sau va incerca sa il aleaga pe cel care mama ei il considera potrivit?

Asta ramane sa aflati citind cartea. 🙂

Melodia aleasa de mine pentru carte:

Cu drag,

semnatura

Reclame

Lasa un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s