De ce merita sa cumperi un procesor AMD?

Este absolut normal ca atunci cand dorim sa facem o investitie, sa cautam cea mai buna varianta disponibila pe piata, atat caracteristici, dar nu lasam nici pretul pe ultimul loc.

Advanced Micro Devices, Inc. (abreviat AMD) este o companie multinațională americană, cu sediul în Sunnyvale, California. Este unul din marii producători de microprocesoare, plăci de bază și procesoare grafice pentru servere și calculatoare personale.

Este al doilea producător de microprocesoare x86 din lume, după Intel, și al treilea producător de procesoare grafice. În 2007 era pe locul 11 în lume în producția de semiconductoare.

  • Atunci cand descoperim ca performantele unui procesor AMD sunt asemanatoare cu cele de la Intel, pretul chiar face singur alegerea corecta.
  • Procesorul AMD are un numar foarte mare de nuclee reale, ceea ce ofera o performanta ridicata si rapiditate in calcul, un plus pt jocurile moderne. Cele 8 cores (nucleele) vor spulbera orice urma de indoiala a vreunui program incapatanat sau joc solicitant.
  • Pe piata exista foarte multe placi de baza pentru toate buzunarele care sa suporte socketul am3+, de aici se mareste si gama de optiuni.
  • Frecventa memoriei suportata de acest procesor este suficient de buna si inca foarte capabila pentru orice task actual.
  • Desi a aparut pe piata seria noua de procesoare Rayzen, foarte laudate ca si performanta, sunt destul de scumpe pentru a construi un PC bun, mai ales atunci cand ai un buget prestabilit.
In momentul de fata chiar am in plan sa-mi construiesc un PC de gameing capabil, iar cu aceasta ocazie o sa optez cu siguranta pentru un procesor AMD FX, o sa va las si voua mai jos alegerea mea:
Acest procesor are  o frecventa foarte buna de 4 ghz, 8 cores si fiindca este black edition, ofera practic posibilitatea de overclock (daca nu te multumeste nici turbo boost-ul acestui procesor poti ridica frecventa cu mult peste cei 4 ghz ai lui stock).
Preferatul tau care este?
Cu drag,
semnatura
Reclame

Lasa un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s